El director de Producte de TTI Success Insights a Espanya, Javier Mazarío Moran, ha estat el responsable d’impartir el curs sobre la certificació en metodologia DISC que ha tingut lloc de l’11 al 13 de juliol a la seu del centre FISS. El DISC, acrònim de quatre estils de personalitat, permet estudiar el comportament natural de les persones davant de diferents situacions i s’utilitza especialment als entorns personals, professionals i docents. Els objectius bàsics del curs eren aprendre a diagnosticar, avaluar i enfocar el talent de les organitzacions, saber utilitzar la metodologia DISC per aplicar-la al desenvolupament del reclutament i selecció de personal i millorar les habilitats de comunicació. Javier Mazarío, tot un expert en la matèria, és Llicenciat en Ciències Econòmiques, ha ocupat places executives a diferents empreses durant 28 anys i és avaluador del model EFQM d’Excel·lència Empresarial a més de coach.