El proper 27 de setembre s’iniciarà al centre FISS de Tarragona la tercera fase del curs d’especialització en «Voice Dialogue» adreçat a professionals de la relació d’ajuda,consultors, coaches i professionals que treballen a les àrees de creixement, desenvolupament i l’enpowerment de la persona.

Elena Dragotto, Doctora en Psicologia i counselor supervisor, dirigeix el curs que està facilitat pel Dr. Manuele Messineo, counselor Voice Dialogue de l’Institut HeskaiHer.

El curs té una part teòrica, una d’experiencial i una d’integral, de manera que es fa en diverses fases. La part teòrica va lligada a la psicologia dels «jos» i combina activitats participatives, intercanvi, sessions de demostració i altres de supervisades. La part experiencial permet als participants experimentar tot allò relacionat amb la part teòrica i, per últim, la part integral és la Flow Energies Dance, un moviment corporal exploratori i generatiu que és a més suport per al desenvolupament d’habilitats perceptives i d’escolta.

El programa inclou 10 dies d’accions. Dues sessions de 3 dies cadascuna es fan a Tarragona, una sessió de 4 dies és residencial i les dues últimes sessions, que tindran lloc els propers mesos de novembre de 2019 i gener de 2020, seran de supervisió en Estada Residencial de dos dies de durada cadascuna.