Feldenkrais

Què és?

Un mètode en el que el cos humà  és l’eina fonamental per a dur a terme profunds processos evolutius. Es basa en la interacció entre sèries de moviments coordinats i l’aprenentatge sensomotòric individual que va desenvolupant la persona a través d’una profunda presa de consciència del seu propi cos.

Constantment es cerquen camins oblidats de la percepció, del pensament, de les emocions i del moviment que ens fan possible portar una vida plena segons el potencial individual de cada persona.
És un mètode únic, l’objectiu fonamental del qual és millorar la condició humana en tots el seus camps d’actuació, ja sigui en el món de l’esport, en l’àmbit laboral o formatiu, en la salut, o inclòs la investigació científica.

Com es practica?

En sessions grupals d’una hora i mitja anomenades ATM realitzem un aprenentatge somàtic que es va assentant dins nostre

Objectius

Millorar l’organitzaciió  del nostre cos

Agafar consciencia del seu funcionament 

Potenciar la flexibilitat, el control i l’atenció