Ioga

El ioga (proposa com a objectiu la major felicitat per mitjà de la unió de l’ànima individua amb l’ànima universal). Desenvolupa com integrar els aspectes físics, psíquics i espirituals de la persona a través de la pràctica de la meditació, l’ascesi moral i l’exercici corporal.
Per aconseguir-ho, prèviament cal passar per l’autoconeixement i l’autoanàlisi, el desaprenentatge d’idees preconcebudes inconscients, el creixement personal i altres fases. Inclou la cura del cos físic, perquè és qui conté la persona i perquè considera que fent-ho hom pren cura de l’inconscient. Dóna importància a la respiració perquè és controlable conscientment i d’aquesta manera també es pot controlar i tenir cura del cor, la circulació sanguínia i altres aspectes físics i psíquics.

Com es practica?

En sessions grupals d’una hora i mitja en les que es treballa la postura, la respiració, la consciència etc.

 

Objectius

Millorar l’autoanalisi i l’autoconeixement del cos

Practicar la respiración conscient 

Millorar aspectes físics i psíquics