A través d’aquest taller, coneixerem una tècnica senzilla, eficaç i ràpida que ens permetrà activar o desactivar les memòries del cos (dolor físic-emocional) que es localitzen a les mans i actuen sobre les parts del cos afectades.

El dolor físic-emocional és un dolor residual que s’ha generat a través de les experiències negatives que hem anat vivint i que no hem expressat o alliberat de manera correcta. Així, es queden allotjades a diferents parts del cos i influeixen en la circulació lliure de l’energia, produint bloquejos energètics i afectant a teixits, òrgans i articulacions. Són dolors emocionals que no es detecten a les proves mèdiques però són allí i els patim.

Quan s’alliberen les memòries corporals es produeix una reestructuració a nivell físic, mental, emocional, ocular i energètic, de manera que les experiències negatives que hem acumulat queden arxivades com un record i el pacient recorda els fets però no li ocasionen cap mal.

Antonio Calderón, expert en teràpies energètiques, psicoterapeuta, hipnòleg clínic i terapeuta regressiu, serà el formador d’aquest curs que es farà els dies 13 i 14 de desembre de 9.30h a 20.00h.