Aquest és un taller d’inici a l’alimentació complementària autoregulada pel nen des dels 6 mesos fins a l’any d’edat. Fa una introducció a la metodologia anomenada BLW (baby led weaning) caracteritzada pel respecte cap al nen i pel desenvolupament avançat de la seva psicomotricitat.

Els objectius del taller són que els nostres fills adquireixin hàbits alimentaris saludables., Que s’alimentin per ells mateixos sense enrabiades ni batalles campals, que mengin verdures, fruites i llegums sense necessitat d’obligar-i, a més, donar tranquil·litat als pares i seguretat a l’hora d’oferir als nostres fills de 6 mesos trossos de menjar.

Va dirigit a mares i pares amb nadons d’entre 0 mesos i 1 any i la formadora serà Rocío del Valle, Mare certificada com a experta en BLW, Coach, Psicòloga, Grafopsicóloga i divulgadora de l’alimentació saludable en els nens.