El mes de novembre arribarà ple de novetats perquè posarem en marxa diferents activitats que us ajudaran a estar en plena forma mental i físicament. A partir de l’11 de novembre, podreu prendre part a les classes de feldenkrais, de ioga, de microgimnàstica o de meditacions dinàmiques.
El dilluns de 9.30h a 11.00h es faran les classes de feldenkrais que ens permetrà desenvolupar la consciència i la intel·ligència del cos amb el moviment del mateix. Els dimarts i els dijous a la tarda serà temps per al ioga (18h a 19h) i per a la meditació dinàmica (19.30h a 20.30h). El dimecres es dedicarà a la microgimnàstica amb sessions de matí i tarda (quatre sessions diferents).
La primera sessió de cadascuna d’aquestes activitats serà gratuïta i cal que us inscriviu i/o demaneu informació quan abans a info@fiss.es