Els participants aprendran els conceptes fonamentals de la Psicologia dels Jos, de el procés de l’Io conscient; i desenvoluparan les habilitats necessàries per conduir la sessió de Voice Dialogue amb la tècnica del desplaçament. El curs està dirigit a professionals de la relació d’ajuda, consultors, coaches i professionals que treballen en l’àrea de creixement, el desenvolupament i l’empowerment de la persona, i desitgen conèixer i integrar les teories i les eines de la Psicologia dels Jos i del Voice Dialogue (Diàleg de Veus) en la seva professió.

El programa inclou 10 dies, dividits en tres trobades, una a Tarragona i una a Barcelona; i una residencial, de curs teòric i pràctic amb supervisió; i 4 dies de supervisió grupal, dividits en dues trobades una a Tarragona i una a Barcelona. Són una part integral del Curs d’Especialització 5 hores de sessions individuals que es portaran a terme en privat durant el període del curs.

El curs està dirigit per la Dra. Elena Dragotto, doctora en Psicologia i counselor supervisor; i facilitat pel Dr. Manuele Messineo, counselor Voice Dialogue de l’Institut HeskaiHer.