El Rebirthing o Renaixement és una tècnica de respiració conscient que ofereix un pont entre el que desitgem per a la nostra vida i els patrons inconscients que ens impedeixen assolir-lo. Aquesta tècnica es complementa i enriqueix amb altres eines com el disseny humà, les constel·lacions, el zen o les meditacions.

Aquest curs està dissenyat per realitzar un viatge personal que porta a renéixer a la Pulsió de vida a través de la respiració conscient, el cos, la ment, la consciència perinatal, el rescat del nostre nen/a interior, la mirada sistèmica, la nova vitalitat adulta, el nostre servei i els quatre elements.

La formació té per objectiu el propi desenvolupament de qui realitza el curs, el seu creixement personal en el primer any i la seva formació professional com a terapeuta de la respiració en el segon any. Es pot fer el programa complet i també es poden realitzar mòduls solts.

El curs es realitzarà durant vuit caps de setmana i hi haurà un retir residencial de quatre dies. Per a més informació podeu enviar un correu a formacio@fiss.es. El curs començarà el 15 de febrer de 2020 i el conduirà farà Noemí Lázaro, directora de l’Escola de Rebirthing Renacer a la Pulsión. Ella és Màster en Renaixement BIOFLOW i Respiració Conscient, Rebirthing; i s’ha format a Espanya, Argentina i Brasil.

Vull reservar aquest curs →