Basat en l’alliberament de les cuirasses musculars i el ioga, el Moviment de Centres d’Energia és un treball corporal acompanyat de música i que es desenvolupa en grup. A través d’ell, podrem alliberar tensions, emocions i fer neteja energètica per acabar reconnectant amb la nostra força vital. Hi ha set centres d’energia, coneguts com a chakres, i cada un d’ells té relació amb un aspecte de la persona. La proposta d’aquests tallers és desplegar, integrar i prendre consciència d’aquestes energies que ja existeixen en nosaltres encara que, molt sovint, no les tenim desenvolupades.

Valeria Zylbersztejn serà la responsable d’impartir els tallers. Ella és instructora i formadora de Moviment del Sistema de Centres d’Energia. És també psicòloga formada a l’Escola Enrique Pichón Riviere, terapeuta humanista i coordinadora de grups de treball i investigació psicocorporal.

El primer taller es durà a terme el 18 de gener i els altres seran durant els mesos següents, sempre en dissabte i en sessions de matí i tarda.