La Resosense PPS és un a pràctica personal que utilitza les ones estacionàries generades per la pròpia persona en freqüències específiques, per aprofitar la potència de la ressonància. Es tracta de pràctiques senzilles, potents fàcils d’aprendre i de fer. Amb cinc minuts al dia, tombat, ja podràs apreciar millores en les funcions següents:

  • Múscul-Esquelètic
    • Nerviós
    • Digestiu
    • Hormonal

Aquestes pràctiques permeten donar poder a la gent a prendre un paper cada vegada més actiu en la seva salut. L’experiència en el mètode ens ha demostrat que la gent nota menys dolor, menys estrès, més energia, millor somni i major connexió amb el seu cos.

El curs està dirigit a particulars i professionals de la salut que volen millorar la funció del seu cos, o dels seus clients, reduir dolor, l’estrès i gaudir més de la vida. Es fan servir diferents sistemes d’aprenentatge per a la major eficàcia. El responsable del curs serà David Biddle, Doctor en Quiropràctica, creador de la tècnica Resosense i expert en tècniques físiques i energètiques.

Es farà en dos caps de setmana. El primer serà el del 4 i 5 d’abril. De les 9.00h a les 13.30h i de les 15.00h a les 17.30h. Podeu demanar més informació i fer inscripcions a direccio@fiss.es o per telèfon al 977 211 221.

Vull reservar aquest curs →