Els mapes interiors formen part de la Psicologia dels Jos i el Voice Dialogue. Quan naixem som éssers completament vulnerables i dependents, la nostra supervivència està en mans dels nostres pares o de qui en tingui cura. A més tenim a disposició tot un bagatge de comportaments que podem dur a terme durant tota la vida: no hi ha cap límit, el bagatge de cada ésser humà correspon a tots els comportaments possibles al món, des dels més edificants fins als més aberrants. Cadascun de nosaltres els posseeix.

La Psicologia dels Jos i el Voice Dialogue neixen als Estats Units als anys 70 a través de Hal Stone, Ph.D. i Sidra Stone, Ph.D. Es fonamenta en el principi del “Jo” no com una realitat monolítica sinó com una multiplicitat d’aspectes (o Jos interiors) que poden confluir en manera més o menys harmònica per operar al món i desenvolupar la pròpia personalitat.

Aquest curs està dirigit a professionals de la relació d’ajuda, consultors, coaches i professionals que treballen en l’àrea del creixement, el desenvolupament i l’empowerment de la persona, i desitgen conèixer i integrar les teories i les eines de la Psicologia dels Jos i del ‘Voice Dialogue (Diàleg de Veu) en la seva professió. Es durà a terme del 20 al 22 de març, de 9.30h a 19.00h, i anirà a càrrec de la Dra Elena Dragotto, doctora en Psicologia i Counselor supervisor.

Els continguts del curs són el model de consciència segons la Psicologia dels Jos, els Jos primaris i Jos rebutjats. La importància de l’enjudiciament, el Core Quadrant, l’ego conscient, aprendre a reconèixer el Crític i el jutge Interior; i trobar la vulnerabilitat. El curs es realitza a través d’activitats participatives, sessions de demostració, moviment corporal, intercanvis i explicacions teòriques.

Podeu sol·licitar més informació a direccio@fiss.es o al 977.211.221.

 

Vull reservar aquest curs →