Amb l’objectiu de ensenyar-te a canalitzar i a realitzar lectures de Registres Akáshics per la teva pròpia via o altres persones i objectes, et proposem aquest curs que es realitzarà en línia i que impartirà Noemí Lázaro. Començarà el proper 6 d’abril i es prolongarà fins al 6 de maig. Durant aquestes tres setmanes, i sempre a distància, hi haurà 12 hores de classe de treball individual i 6 hores més distribuïdes en tres classes grupals a més de material suficient per aprofundir durant altres 35 hores.

Com comenta la pròpia Noemí, els Registres Akáshics són un camp d’informació semblant al núvol d’Internet, allà hi ha tota la informació, i si tens un bon cercador i fas servir els termes adequats, llavors no hi ha dada que no puguis trobar. El curs ajuda a accedir-hi a través del millor cercador que tenim, el nostre cor.

Per a més informació i per a inscripcions envia un correu a direccio@fiss.es