El gran estrès que ha provocat la COVID19 als centres sociosanitaris ha generat força patiment a residents, familiars i treballadors/es. Ara que sembla rebaixar-se la pressió als centres i que l’activació del nostre sistema nerviós i hormonal també disminueix, el sistema nerviós parasimpàtic torna a equilibrar-se. És el moment en que sorgeix un contacte més profund amb el que sentim i en que el nostre organisme comença a somatitzar si hi ha hagut esdeveniments que no hem processat.

Hem patit un trauma personal, un d’organitzacional i un de social que requereixen d’anar treballant les diferents capes en un procés de curació personal i organitzacional sense el que serà difícil tornar a l’ACP.

És per això que des de FISS t’oferim un espai en el que poder gestionar tot el que hagis viscut, sigui por o ràbia, el dolor que potser sents ara, o els sentiments agradables de pensar que tot es relaxa. Tot amb la idea de prevenir l’impacte negatiu del que has viscut i a la vegada de rescatar el que aquestes vivències t’aporten de creixement i de fortalesa de cara al futur. Saber col·locar aquesta experiència sens dubte et farà millor professional i et permetrà generar aprenentatges humans transcendentals.

El taller començarà el proper 1 de juny, es farà amb telepresència (aula virtual), té 15 places i una durada de 150 hores (cada dijous de 17h a 20h i els dissabtes de 9h a 13h). Està subvencionat i el duran a terme experts en gestió emocional. Informa’t quan abans a info@fiss.es o al telèfon 977 211 221.