La vibració induïda és una metodologia integrativa de tècniques ancestrals i modernes sobre la consciència. Té una base important de tècnica postural bioenergètica que permet desinhibir el Sistema Nerviós Autònom, acompanyat de ritmes i músiques evocatives. Va ser creada pel Dr. Manuel Ametller (referent en psicologia transpersonal) com a part del mètode Oxigeme.

Si la persona s’obre a l’experiència, prèvia neutralització de la dialèctica mental, entra en contacte amb les energies que travessen el nostre cos, activant i despertant la memòria cel•lular de sistema corporal que ens regeix de forma inconscient, a través de pensaments, sentiments i conductes. Aquest moviment lliure emergeix espontàniament, ajudat per la respiració i obrint la porta de la saviesa interior, veritable font de consciència i curació.

El taller està dirigit a particulars i professionals de la salut que volen millorar la funció del seu cos, augmentar l’autoconsciència, reduir el dolor, l’estrès i gaudir més de la vida. L’impartiran el psicòleg i homeòpata Ingo Bäder; i la psicòloga Teresa Prado. L’estada serà al Ecocamping Vinyols Camp i es farà en casetes de fusta (bungalous).