El Moviment de Centres d’Energia és un treball corporal acompanyat de música i que es desenvolupa en grup. A través d’aquest sistema, basat en l’alliberament de les cuirasses musculars i el ioga podràs deixar anar tensions, emocions i fer neteja energètica per reconnectar amb la teva força vital.

Hi ha set centres d’energia (chakras). Cadascun es relaciona amb un aspecte de la persona. Té a més la seva pròpia intel·ligència i una manera d’expressió característica. La proposta és desplegar, integrar i prendre consciència d’aquestes energies que ja existeixen en nosaltres en potència i desenvolupar-les. Cada dissabte es treballa amb intensitat un dels centres.

Està dirigit a particulars i professionals de la salut que volen millorar la funció del seu cos, augmentar l’autoconsciència, corporal i gaudir més de la vida. Anirà a càrrec de Valeria Zylbersztejn, instructora / formadora de Moviment de el Sistema de centres d’energia i psicòloga social. Les dates de l’taller són els dies 16 i 23 de gener, 26 de febrer, 27 de març, 17 d’abril i els dies 1 i 15 de maig. Demana com més aviat informació i apunta’t a info@fiss.es o al 977 211 221.

Vull reservar aquest curs →