El curs de Nutrició i Dietètica que convoquem té com a objectiu que l’alumne adquireixi coneixements sobre les necessitats de l’organisme dels principals macronutrients i micronutrients i de la repercussió en la salut que té el seu excés i la manca dels mateixos. Un segon objectiu, també molt important i lligat al primer, és que l’alumne sàpiga com millorar el funcionament de la cuina i la coordinació del servei de menjador d’un centre assistencial.

Els continguts van des de la introducció a la nutrició amb conceptes i necessitats d’energia, a la manipulació dels aliments, higiene i seguretat; passant per les malalties associades a la nutrició, les avaluacions nutricionals, el coneixement dels grups d’aliments o l’educació nutricional que acaba sent bàsica per a tothom.

Aquest és un curs adreçat a cuiners i ajudants de cuina de centres assistencials amb una durada de 24 hores en vídeoclasse i 86 en teleformació. Podeu aconseguir més informació a info@fiss.es i al telèfon 977 211 221.

Vull reservar aquest curs →