A les darreres dècades el concepte d’intel·ligència emocional ha despertat un gran interès tant entre la població general com en l’àmbit científic i professional. Es tracta d’un dels recursos més importants en aquesta època de canvi ràpid i permanent, ja sigui per al rendiment professional o per al benestar personal. La gestió emocional ha esdevingut essencial especialment en les professions complexes que inclouen relacions personals com a centre de l’activitat: educació, acompanyament, salut, teràpia, etc.

Aquest curs ens ajudarà a aprendre a habitar diferents estats emocionals, comprendre l’amanida emocional que habitem, aprendre a gestionar les emocions de cadascú i comprendre l’efecte del context a l’ara. Consulteu totes les dades al cartell i no dubteu en demanar-nos més informació i apuntar-vos quan abans al 977 211 221 o a direccion@fiss.es

Vull reservar aquest curs →