Un taller diferent, sobre les energies instintives i els instints animals que tenim i cal aprofitar, ens espera en poc temps.El taller es realitzarà el proper mes de setembre i està dirigit a qualsevol persona que ja hagi realitzat un procés de creixement personal i de coneixement i que vulgui donar espai a la seva vida al món instintiu, per tenir accés a la seva força vital i viure amb majorllibertat.

També és molt adequat per a professionals de la relació d’ajuda, consultors, coaches i professionals que treballen a l’àrea del creixement, el desenvolupament i l’empowerment de la persona, i volen conèixer i integrar el tema a la seva professió.

Sota la coordinació de Dra. Elena Dragotto i el seu equip, aquesta experiència no et deixarà indiferent.

Descarrega’t el programa informatiu en PDF fent CLIC AQUÍ i Informa’t com més aviat millor al 977 211 221 i per email a direccion@fiss.es