Aquest curs aborda els desafiaments enfrontats per professionals que exerceixen rols d’ajuda i cura envers altres, com els treballadors de la salut, personal de cura residencial i cuidadors formals. Sovint es troben en situacions que poden generar frustració, esgotament físic i emocional, així com un impacte emocional significatiu. La proposta del curs se centra a dotar els participants de les eines necessàries per cultivar la seva autoconsciència i fomentar una relació amorosa amb ells mateixos i amb el seu entorn. En fer-ho, es busca enfortir la capacitat per interactuar de manera més efectiva amb els usuaris i alhora disminuir la probabilitat d’experimentar alts nivells d’estrès i desgast emocional. Demana més informació al 977 211 221 o per correu a direccio@fiss.es

Vull reservar aquest curs →