T’agrada la xocolata? No només menjar-la sinó també treballar-la?

L’elaboració de la xocolata permet un sense fi d’elaboracions distintes que serveixen a la cuina tant per a plats dolços com salats. I tot i que tenim la xocolata assimilada a les postres, el cert és que també és un element molt saborós si s’afegeix a alguns guisats, ja que aporta un toc diferenciador i un color molt interessant. A banda, el cacau aporta molts beneficis nutricionals.

De xocolata, elaborada a partir dels grans del cacau, n’hi ha de molts tipus: fondand (la que es fon per rebosteria), gianduja (barrejada amb avellanes), xocolata negra (amb un alt percentatge de cacau), xocolata blanca (que es barreja amb mantega de cacau i llet en pols), xocolata ruby (amb licor de cacau), xocolata de fruits secs (ametlles, avellanes, arròs inflat…).

Vols conèixer tots els secrets de la xocolata i com es treballa? Tens l’oportunitat de saber-ho  de la mà de professionals de la pastisseria, amb aquest curs de Fiss.

L’objectiu d’aquesta formació, totalment gratuïta, és adquirir els coneixements bàsics, tant teòrics com pràctics, sobre les distintes varietats de xocolates i la seva manipulació per usar-les en diferents elaboracions de rebosteria.
Apunta’t a aquest curs de Fiss Formació i Serveis que comença el proper dissabte 1 de juny. Les places són limitades!
Demana informació i apunta’t avui mateix escrivint un correu a formacioncontinua@fiss.es