Qui som

FISS és una entitat amb més de  20 anys d’experiència en acompanyament a les persones i a les organitzacions en processos de canvi i transformació. Originàriament dedicats als serveis socials i sociosanitaris hem anat ampliant la nostra expertesa en altres àmbits ens els que les relacions son l’element central. Ens caracteritza el nostre esperit innovador, el dinamisme i l’aposta per la qualitat.

Missió

Acompanyar als individus i a les organitzacions envers un futur generatiu i el seu creixement amb plantejaments pràctics i solucions estratègiques.

 

visió

“A FISS et poden acompanyar a generar el canvi que necessites”

 

Valors

  • Professionalitat i serietat
  • Dinamisme i innovació
  • Ànim de servei
  • Amabilitat i imatge
  • Treball en equip i bon ambient laboral

La nostra formació, assessorament i acompanyament es holístic i sistèmic. Treballem per a que a FISS trobis un desenvolupament que integri les dimensions acadèmiques, professionals i humanes.

Hem treballat amb gran quantitat d’empreses publiques i privades, amb i sense afany de lucre, petites i multinacionals i col·laborem amb entitats de diferents països europeus i americans.

Cursos

Blog

Contacta

En bones mans

Política de qualitat

Tota persona que forma part de FISS contribueix eficaçment a la Missió de l’organització quan es dedica a la satisfacció de qualsevol dels nostres clients: alumnes, treballadors, organitzacions i societat en general. Per fer-ho segueix els processos establerts i compleix amb els requisits reglamentaris.

 

El client és el més important en la nostra organització, confia en nosaltres i és la font de la nostra il·lusió. Ens obliga a formar-nos i a ser creatius, a buscar les millors alternatives a la seva demanda.

 

La nostra mirada a persones i organitzacions és sistèmica, és a dir, tenim en compte tot el que implica la nostra intervenció, fent-ho de forma artesanal i amb responsabilitat ètica. Cuidem l’impacte dels canvis que cogenerem a l’entorn de la persona (família, professió, etc) i de les organitzacions (en altres departaments, funcions, organigrama, societat, etc).

 

Estem convençuts que si integrem aquesta filosofia al nostre treball quotidià i el millorem contínuament d’acord als nostres valors, aconseguirem els nostres objectius i arribar a la visió i metes que definim.
La supervivència de l’empresa i el seu èxit econòmic depenen de la dedicació constant a aquesta Política de Qualitat que compta amb el Total Compromís de la Direcció, que l’estableix, desenvolupa i aplica.